Mesele reci pentru ingrediente de la TC Romania Crown Cool sunt recomandate a fi folosite în industria HoReCa, mai ales în pizzerii, cantine, bufete unde se prepară multe salate, sandvișuri.

Aceste echipamente profesionale de preparare la rece au dulapuri, rafturi și tăvi (cuve) individuale în care se pot pune separat, cantități generoase din fiecare ingredient în parte, pentru a le putea avea la îndemână la aceeași masă de lucru rece, unde vei pregăti mâncărurile și, în anumite cazuri, unde ai de gând să le servești consumatorilor efectiv.

Caracteristicile meselor reci pentru ingrediente

Utilitatea unei mese reci în afacerea ta de ospitalitate este incontestabilă în zilele noastre.

În forma sa cea mai obișnuită, o masă rece este un echipament profesional care are o suprafață de lucru superioară, un spațiu anume prevăzut pentru a ține și etala anumite ingrediente, rafturi interioare. Ceea ce o diferențiază de un dulap profesional cu blat de lucru este faptul că este refrigerat.

Aceste tipuri de mese de preparat mâncare rapidă la rece au fost special concepute pentru plasarea și afișarea produselor, pentru prepararea salatelor, kebabului etc.

În funcție de tipul de afacere pe care îl ai, acest tip de mese reci poate fi foarte util, oferind soluții foarte practice pentru o utilizare multifuncțională a spațiului de lucru din unitatea ta HoReCa.

Alegerea unei mese pentru prepararea alimentelor la rece

Atunci când alegeți o masă rece, ar trebui să aveți în vedere o serie de criterii:

Calitatea oțelului inoxidabil: Soliditatea mesei reci pentru combinat diferite ingrediente va depinde de materialul din care este fabricată, la fel și durata ei de viață.

Cele mai citite articole

Tipul de izolare interioară: asigură-te că este injectat cu poliuretan. Acest tip de căptușeală este în măsură să mențină cel mai bine frigul pe masă.

Intervalul de temperaturi oferit: de regulă acesta este cuprins între 2 și 10 grade Celsius. Se pot găsi și modele care coboară chiar până la temperatura înghețului, respectiv 0 grade Celsius.

Ușurința de curățare după utilizare:  este preferabil ca rafturile să fie detașabile, iar design-ul interior să fie unul cu finisări rotunde, fără colțuri.

Consumul de energie: trebuie să fie întotdeauna ajustat la cantitatea și timpul de preparare al alimentelor și la temperatura la care trebuie păstrate ingredientele respective. Lipsa de control în această privință poate provoca pierderi pe fluxul productiv, precum și pierderi de natură energetică.

Sistemul de închidere: cu cât este mai ermetic, cu atât mai bine, pentru a evita pierderea de frig.

Rafturile ar trebui să fie reglabile pe înălțime: în acest sens se asigură o versatilitate crescută mesei reci de preparare, atunci când vine vorba de găzduirea alimentelor de diferite dimensiuni.

Dimensiunile mesei reci: mărimea echipamentului necesar este esențial a fi bine cunoscută din vreme, deoarece ea va afecta confortul personalului care lucrează și organizează bucătăria (dacă este prea mare sau prea mică). Este recomandat întotdeauna un studiu prealabil al condițiilor spațiului de lucru, analiză ce constă inclusiv în luarea măsurătorilor. Acest lucru va evita surprizele ulterioare. Din fericire, există o varietate de dimensiuni între mesele de preparare a alimentelor la rece.

De la TC Romania Crown Cool poți achiziționa inclusiv omasă frigorifică pentru preparare pizza ESL 3852 performantă. Produsul este disponibil și pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Are suprafață de lucru confecționată din granit, ceea ce o face ideală pentru lucrul cu aluat de pizza.

Are următoarele caracteristici:

  • Structură compactă din oțel inoxidabil.
  • Corp interior din oțel inoxidabil.
  • Blatul din granit de calitate.
  • Ușile se deschid ușor.

Pentru detalii despre acest tip de masă rece pentru pizza intrați pe tcromania.com!

Cele mai citite articole