sky bar bucuresti

4 pasi ca sa inviti in oras colega de care esti atras?

Atunci cand inviti o colega in oras, poate fi un moment destul de stresant. Nu vrei sa fii insistent, dar vrei sa ii arati ca esti interesat de ea. De asemenea, nu vrei sa faci lucruri incomode la locul de munca, dar nevoia de a o invita in oras te poate determina sa exagerezi. Iti oferim mai multe sfaturi pentru a o invita in oras, fara sa lasi o impresie proasta. 

Alege oportunitatea corecta 

Stabileste daca este singura. Inainte de a te apropia de colega tau pentru a o invita la o intalnire, ar trebui sa te asiguri ca este singura. Acest lucru te ajuta sa economisesti timp, sa nu te simti prost cand te refuza si sa nu strici relatiile de lucru. Daca sunteti prieteni pe retelele de socializare pot verifica acolo iar daca ai un prieten de incredere la job il poti intreba pe el. Daca niciuna dintre aceste optiuni nu va este disponibila, poti intreba discret chiar persoana de care esti interesat si poti duce conversatia in directia respectiva. Poti profita de asemenea de participarea la evenimentele de corporate din zona ta pentru a lansa invitatia cand sunteti doar voi si nu va aude nimeni, dar mai ales cand sunteti relaxati. 

Pregateste-te pentru ziua in care vrei sa o inviti 

Cele mai citite articole

Incearca sa arati cat mai bine in ziua respectiva. Incearca sa te relaxezi inainte de a pleca de acasa pentru a fi sigur ca obtii cele mai bune rezultate de la intalnirea ta. Poarta cea mai buna tinuta pe care o ai, dar care sa fie si potrivita locului de munca. 

Gaseste un loc confortabil in care sa o abordezi 

Gaseste cel mai bun loc in care sa o abordezi.  Chiar daca colega ta este interesata de tine, ea poate avea indoieli deci atunci cand lansezi invitatia la locul potrivit poti crea chiar animozitati si o situatie stanjenitoare. Alege un moment in care sa fie singura. Daca altii sunt in jur, s-ar putea sa se simta foarte incordata, stanjenita sau chiar determinata sa spuna nu. Alegeti un spatiu confortabil in care sa te simti bine. Nu te duce in fata baii sau in biroul tau, daca ai unul, deoarece aceste locatii pot fi intimidante sau chiar improprii pentru a invita pe cineva in oras. Un loc bun pentru a intreba poate fi un spatiu de lucru neutru, cum ar fi imprimanta dintr-un birou sau cand sunteti amandoi in spatele tejghelei daca lucrati intr-un restaurant. Asigura-te de faptul ca ea  nu se grabeste sa faca ceva important, deoarece vei dori atentia sa maxima pentru momentul in care lansezi invitatia. 

Alege locatia potrivita pentru intalnire

Noi iti recomandam de exemplu un roof top, pentru ca ai un mediu atat modern care poate parea neutru, cat si romantic atunci cand lucrurile urca pe panta dorita de tine. Daca nu este interesata de mai mult puteti admira decorul, iar daca este in asentimentul tau, totul poate deveni romantic, pentru ca puteti admira stelele direct prin tavan, departe de galagie si de agitatia orasului.

Cele mai citite articole