In ziua de astazi, dotarile unui autovehicul sunt extrem de importante, mai ales atunci cand vine vorba sa iti alegi o masina noua. Modelele Mercedes-Benz raspund cu generozitate acestei nevoi si prezinta pachete de dotari variate, avand o calitate de necontestat.

Printre aceste noi modele Mercedes-Benz se numara si noul Mercedes EQS, care este prevazut cu mai multe sisteme de siguranta, in timp ce modulele de asistenta tehnica iti vor oferi o experienta inedita atunci cand te afli la volanul masinii tale.

In ceea ce priveste noul model Mercedes EQS, dotarile acestuia sunt extrem de apreciate de clientii din intreaga lume, care se bucura zi de zi de ce cele mai inovatoare sisteme de asistenta, dar si de inovatiile tehnologice de top.

Modelul Mercedes EQS prezinta patru pachete de dotari complexe care se imbina intr-o armonie perfecta, adaptate nevoilor fiecarui client.

Pachetul Advanced

Pachetul Advanced al noului model Mercedes EQS prezinta in pachet de asistenta format din mai multe sisteme, care au rolul de a facilita deplasarea soferului.

Totodata, acest pachet include si realitate augmentata MBUX pentru sistemul de navigatie, avand cea mai moderna tehnologie din zilele noastre.

Pachetul Advanced mai pune la dispozitia soferului un compartiment de depozitare sub consola centrala, dar si praguri de acces iluminate, cu inscriptionare “Mercedes- Benz”, pentru mai mult efect.

Pachetul Advanced Plus

Cele mai citite articole

Pachetul Advanced Plus este un pachet de dotari superior pachetului Advanced.

Pe langa pachetul de asistenta format din mai multe sisteme, realitatea augmentata MBUX pentru sistemul de navigatie, compartimentul de depozitare sub consola centrala, dar si pragurile de acces iluminate, cu inscriptionare “Mercedes- Benz”, care sunt incluse in pachetul Advanced, pachetul Advanced Plus pune la dispozitia soferului si un pachet de parcare cu camera video de 360 °, pachetul plus de asistenta la conducere, DIGITAL LIGHT, un sistem inovator, prin care farurile iti vor asigura conditii de iluminat extraordinare, dar și iluminatul ambiental activ, special creat pentru a comunica cu tine.

Pachetul Premium

Pachetul Premium de dotari al noului model Mercedes EQS ofera masinii tale un nivel superior fata de pachetele anterior metionate, si anume pachetul Advanced sau pachetul Advanced Plus.

In plus fata de beneficiile pe care ti le pune la dispozitie pachetul Advanced Plus, si anume pachetul Plus de asistenta la conducere, un pachet de parcare cu camera video de 360 °, DIGITAL LIGHT, iluminatul ambiental activ, realitatea augmentata MBUX pentru sistemul de navigatie, compartimentul de depozitare sub consola centrala, dar si pragurile de acces iluminate, cu inscriptionare “Mercedes- Benz”, pachetul Premium iti pune la dispozitie mai multe dotari.

Spre exemplu, cu acest pachet te bucuri de o trapa culisanta panoramica, solutia ideala pentru mai multa lumina sau aer proaspat pentru tine si pasagerii tai, dar si de sistemul de sunet Surround Burmester și Head-up- displayul, care transforma sunetul intr-o experienta inedita. In plus, beneficiezi si de climatizare automata THERMOTRONIC.

Pachetul Premium Plus

Pachetul Premium Plus al noului model Mercedes EQS este cel mai complet pachet de dotari al acestui model, indeplinind dorintele oricarui sofer si ducand experienta acestuia la volanul masinii sale la un nivel cu totul superior.

Pe langa dotarile pe care le contine pachetul Premium, prezentate mai sus, pachetul Premium Plus iti ofera un pachet AIR- BALLANCE, tapiterie din piele, dar si scaune multicontur pentru sofer si insotitor.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege cele mai noi modele de autovehicule electrice, iar reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.

Cele mai citite articole