Ai nevoie de sfaturi competente pentru alegerea unui potrivit? Atunci, poți utiliza căutarea gratuită a terapeuților din baza de date a site-ului im-fine.app. Aici poți găsi profilurile psihoterapeuților individuali, în consiliere psihologică, aviz fertilizare în vitro, aviz asistent maternal, aviz voluntariat ISU/SMURD, aviz însoțitor/asistent personal, evaluare psihologică nivel de inteligență IQ, dezvoltare personală, terapie de cuplu, terapie de familie, avize angajare și practic tot ceea ce ține de un psiholog profesionist. În primii pași vei găsi îndrumări pentru contacte către psihoterapeuți.

Toți terapeuții enumerați pe site ​​și-au dovedit calificările în drept profesional și social. Specializările de specialitate oferite de aceștia, au fost documentate și confirmate pe baza unui chestionar detaliat. Toți psihologii din baza de date s-au angajat să respecte orientările etice profesionale, iar I`M Fine aduce o contribuție semnificativă la psihoterapia orientată spre calitate. De asemenea, la fiecare profil al psihoterapeuților individuali vei afla experiența pe care a dobândit-o fiecare, un CV care atestă experiența și prețul pentru o ședință. Pe site te poți programa pentru o ședință online. 

Ajutorul profesional potrivit

Ajutorul psihologic profesional poate fi de ajutor în multe situații. Dar de la cine să primești ajutor imediat și care este persoana potrivită pentru situația ta? Este necesar să mergi la un psihiatru sau este suficient sfatul unui psiholog online? Nu orice reprezentant al numeroșilor profesioniști care lucrează în acest domeniu pot face totul. Stilul de viață este punctul central al consilierii psihologice. 

Cele mai citite articole

Psihoterapia se referă la diagnosticul și tratamentul tulburărilor legate de boli. Termenul de coaching (într-un mediu profesional sau sportiv) servește în mare parte la creșterea performanței sau eficienței sau la atingerea anumitor obiective. Atunci când alegi terapeutul individual potrivit, este crucial să simți că ești luat în serios și că ești pe mâini bune. Cu siguranță, vei găsi un psiholog online potrivit pentru tine, pe site-ul im-fine.app, deoarece, aici vei găsi numai profesioniști care și-au finalizat studiile, sunt calificați pentru profesie și au dreptul de a profesa și de a oferi consiliere psihologică online.  

Cum găsesc un psiholog online?

În primul rând, este benefic să-ți știi clar propriile nevoi. Preferi să discuți probleme intime, jenante sau problematice cu o femeie sau un bărbat? Unii oameni au mai multă încredere în tinerii terapeuți sau psihologi, care sunt la curent cu ultimele științe și nevoi ale oamenilor, în timp ce alții tind să aibă încredere în persoanele în vârstă, deoarece apreciază mulții ani de experiență. 

Întrebările ar trebui să te ajute să îți dai seama dacă ești pe mâini bune, ceea ce este cu siguranță important pentru atingerea propriilor obiective și acceptarea soluțiilor propuse. În cele din urmă, relația de încredere dintre un psiholog online și client este de asemenea importantă. Pentru că fără încredere, îmbunătățirea stării și a sănătății tale devine cu greu posibilă. Cu im-fine.app nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alegerea profesionistului potrivit.  

Cele mai citite articole