Expunerea constanta a organismului la factorii de risc prezenti la niveluri tot mai acute in mediul exterior, dar si cantitatea crescuta de substante daunatoare din majoritatea alimentelor, fac ca acesta sa acumuleze tot mai multe toxine care sa ii afecteze sanatatea pe termen lung. De aceea, este foarte important ca la perioade constante de timp sa ii acordati o grija suplimentara si sa apelati la metode si tratamente care sa comata efectele acestui cumul de factori nocivi. Una dintre cele mai facile si eficiente solutii in acest sens ramane administrarea de ceaiuri naturale pentru detoxifiere care sa asigure curatarea si eliminarea organismului de toate acele elemente periculoase care se inmagazineaza involuntar. La Go Vita este disponibila o gama foarte variata de astfel de ceaiuri, cate o varianta pentru fiecare problema specifica pe care o prezinta fiecare client in parte.

Cand este necesara detoxifierea organismului?

Organismul este inzestrat cu un sistem natural de detoxifiere a  organismului, insa cand nivelul de toxine este cu mult peste capacitatea acestuia, este necesara o mana de ajutor din exterior, materializata in ceaiuri diuretice. 

In cantitati mult prea mari si in perioade mult prea lungi de expunere la ele, substantele poluante, chimice si metalele grele, elemente care se regasesc in cea mai mare parte a alimentelor din comert, pot produce afectiuni severe. De aceea este foarte important ca la perioade constante sa se abordeze un regim de detoxifiere foarte bine conturat, bazat pe o alimentatie sanatoasa, compusa majoritar din fructe si legume in stare cruda, la care sa se adauge si o varianta de ceaiuri detoxifiere special formulat pentru a spori capacitatea corpului de a realiza acest proces.

Cele mai citite articole

Exista patru organe ce baza care se ocupa cu eliminarea toxinelor din organism: ficatul, plamanii, rinichii si pielea. Cand unul sau mai multe dintre acestea sunt suprasolicitate, incep sa apara deficiente de functionare, ce trebuie sustinute, remediate si tratate, pentru a evita agravarea lor. Astfel ca, prin  administrarea de ceaiuri naturale nu doar ca elimina efectele acumularii de toxine (imunitate scazuta, probleme digestive, intolerante alimentare, fluctuatii de greutate, alergii severe, oboseala acuta, capacitatea de concentrare, memoria si atentia sunt deteriorate, dureri de cap nejustificate, probleme ale pielii, etc.), dar contribuim si la buna indeplinirea a functiilor ale acestor organe vitale.

Cum functioneaza detoxifierea si ce beneficii are?

Acest proces se realizeaza in proportie de 80% in mod natural, ceaiurile naturale reprezentand doar un impuls de functionare la standarde si mai inalte, in cazul situatiilor care il impun. Asadar, alimente bogate in micro si macro nutrienti, cat mai multa apa, sportul, somnul si relaxarea sunt cei 5 piloni de baza care contribuie la purificarea eficienta a organismului al caror efect poate fi potentat cu ajutorul ceaiurilor de detox.

Ceaiurile contribuie la stimularea organelor responsabile de acest proces si face ca aceasta curatare sa se realizeze la un nivel mult mai profund. Veti observa in aceasta perioada o frecventa mult mai crescuta a momentelor in care eliberati substante toxice din organism sub orice forma. Astfel ca instant veti dobandi o stare de energie accentuata si o buna functionare a tuturor organelor. 

Aceste ceaiuri nu sunt doar o licoare ce ajuta la curatarea trupului, dar sunt si caldura pentru minte si suflet. Contribuie la conturarea unei atmosfere placute si genereaza o stare de relaxare care sa combata stresul acumulat de peste zi. Detoxifierea nu se face astfel doar la nivelul trupului, mintea fiind principalul punct care declanseaza toate celelalte reactii in corp. Asadar, intr-un produs natural si benefic pentru sanatate veti gasi beneficii care sa va ajute deopotriva in demersul de purificare a corpului si eliberare a mintii.

Cele mai citite articole