Moale, confortabil si cu adevarat discret? Afla despre aparatul dentar Spark

Dental Elite  –  aparat dentar spark este o alternativa excelenta pentru pacientii care nu doresc bracket-uri pe dinti.

Aceste benzi sunt practic invizibile, ceea ce le face o optiune foarte populara atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti.

Dezvoltata de mai bine de 20 de ani de catre Invisalign, aceasta tehnica este tratamentul de referinta pentru mai mult de 80% din problemele ortodontice.

Este ideal sa poti alege cel mai potrivit dispozitiv pentru pacientul tau.

Beneficiilor aliniatorilor Spark

  • Fara iritare
  • Fara restrictii alimentare
  • Fara disconfort in timpul activitatilor (sport, muzica etc.)
  • Posibilitatea de a le elimina in momente speciale (foto de clasa, evenimente de familie etc.)
  • Igiena mai usoara decat cu echipamente fixe

Cum functioneaza aliniatorii (Invisalign si Spark)?

Cele mai citite articole

A fi tratat cu Invisalign sau Spark presupune ca pacientul poarta o serie de aligners consecutivi, pe care le schimba pe masura ce tratamentul progreseaza. Frecventa schimbarii variaza in functie de persoana si de problema de tratat. Fiecare nou aligner corespunde apoi pozitiei dorite pentru dinti „intr-o saptamana”. Miscarile sunt ghidate si de „atasamente”, reliefuri foarte mici din rasina lipite de anumiti dinti si perfect mimetice, care asigura sprijinul si parghia necesare miscarilor dorite.

Desi absolut discret, nu este nimic „magic” in asta. Ca intotdeauna in ortodontie, este ceva lipit de dinte cu care se conecteaza ceva care provoaca miscarea. In loc de elemente de fixare si fire, vorbim aici de atasamente si aliniere. Totul este calculat pentru a interactiona perfect.

Fiecare aligner corespunde unei serii de miscari dentare secventiale programate. Purtarea lor muta treptat dintii in pozitia dorita. Alinierii se poarta toata ziua, cu exceptia meselor si a igienei dentare. Ce placere sa poti manca tot ce iti doresti fara sa fii atent la aparat, iar apoi sa poti avea cu usurinta o igiena impecabila!

Spark un sistem de aliniere generat de computer

Totul incepe cu o scanare optica de foarte mare precizie a gurii. Aceasta procedura este rapida, fara niciun inconvenient de gust sau disconfort si asigura o vizualizare 3D extrem de precisa, nedeformabila, usor de verificat si transferat fara intarziere. 

Cele mai citite articole