Medicina muncii Bucuresti sustine sanatatea angajatilor

Medicina muncii pune in centrul atentie omul iar prin actiunile intreprinse de medicii specializati se urmareste cresterea eficientei muncii depuse. Daca se monitorizeaza in mod constant starea de sanatate a angajatilor se descopera la timp eventualele probleme de sanatate si se reduce riscul accidentelor de munca. 

CleverMed este o clinica de medicina muncii Bucuresti care vine in sprijinul angajatilor si angajatorilor cu recomandari de pret si solutii optime de fiecare data. Pesonalul specializat deruleaza o serie de actiuni cu scopul de a reduce numarul imbolnavirilor la locul de munca si de a preveni aparitia afectiunilor medicale. 

Acestia respecta cu precizie prevederile legislative ce vizeaza domeniul securitatii muncii si pun in prim plan monitorizarea starii de sanatate a angajatilor. Fiecare angajator trebuie sa priveasca acest aspect ca o prioritate si sa-i acorde toata atentia necesara. 

Aceasta este cea mai buna masura de preventie a accidentelor de munca si bolile profesionale si face parte din obligatiile fiecarui angajator. Prin urmare se creeaza un mediu de lucru sanatos si se maresc in mod evident sansele de a obtine profit.

Medicii de medicina muncii elibereaza adeverinta apt de munca si tine evidenta certificatelor de concediu medical, precum si a dosarelor medicale a fiecarui angajat. In urma examinarilor initiale, rezultatul evaluarii va fi inscris in fisa medicala de aptitudini si arata ca persoana respectiva poate face fata cerintelor functiei vizate.

Cele mai citite articole

Evaluarile periodice au scopul de a identifica aparitia eventualelor riscuri profesionale, care pot avea la baza diferiti factori ce sunt implicati in procesul muncii. Este foarte important ca angajatii sa beneficieze de consiliere privind adaptarea muncii.

In cadrul unei clinici medicale de inalt profesionalism se fac controale medicale temeinice si se folosesc aparaturi medicale de ultima generatie. Pacientii vor fi tratati intr-un mediu steril, care se ridica la cele mai inalte standarde igienico-sanitare.

Examenele medicale la angajare stabilesc aptitudinea in munca iar examenele medicale de adaptare certifica ca angajatii sunt apti sa lucreze in locuri in care exista un risc profesional. Medicii de medicina muncii urmaresc sa reabiliteze si sa reorienteze profesional angajatii in caz de accident de munca.

Acestia monitorizeaza aparitia afectiunilor medicale, urmaresc evolutia bolii si comunica factorii de risc existenti in campul muncii. Pun la dispozitia pacientilor servicii premium care sunt realizate cu maxima responsabilitate de catre medici cu experienta.

Isi folosesc cu succes cunostintele de specialitate si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a imbunatati starea de sanatate a angajatilor.Pentru a afla mai multe detalii suplimentare acceseaza site-ul online www.clevermed.ro

Cele mai citite articole