Gadgeturi performante pentru toate nevoile noastre

In ziua de azi puteam realiza diverse sarcini mult mai usor, mai rapid si mai eficient datorita numeroaselor tehnologii pe care le avem la dispozitie. De la posibilitatea mai buna de a comunica cu alte persoane si de a realiza foarte multe actiuni chiar si de la distanta, prin cateva apasari de butoane sau comenzi vocale, putem spune ca viata noastra este acum mult mai usoara, prin tehnologie.

Ceea ce ne permite sa realizam multe actiuni de la distanta acum este si posibilitatea de a accesa si a conecta din ce in ce mai multe dispozitive la internet. Fara aceasta functie, sigur nu am putea sa accesam un alt dispozitiv fara a avea o legatura directa cu acesta, asta insemnand ca trebuie sa ne aflam in aceeasi locatie ca acesta.

Pentru a putea realiza cat mai bine o anumita sarcina avem totusi nevoie de echipamentele potrivite. In orice domeniu am alege sa ne desfasuram activitatea, exista sarcini pentru care este nevoie de mai multe resurse si putere. Astfel, unul dintre dispozitivele esentiale in munca de la distanta este calculatorul. Acesta poate fi atat un sistem PC cat si un laptop, performantele acestora fiind destul de asemanatoare si totodata, fiecare dintre ele ne prezinta atat avantaje cat si dezavantaje.

Un laptop puternic, care nu doar sa fie capabi sa ruleze aplicatiile pe care le utilizam dar sa faca asta si cat mai eficient si rapid este esential in prezent. In acest sens, in magazinul Quickmobile gasim in exclusivitate cele mai bune modele de notebook-uri din momentul de fata, noile Apple MacBook Pro 16 2021 si MacBook Pro 14 2021.

Cele mai citite articole

Acestea sunt speciale din orice punct de vedere, de la configuratia de ultima generatie bine integrata si tehnologiile la care avem acces pana la designul creat pentru a le face cat mai elegante si usor de utilizat precum si pentru a le creste eficienta in ceea ce priveste aerisirea si conectarea la alte dispozitive in mod direct sau prin wireless.

Cea mai de interes parte in ceea ce priveste aceste doua modele sunt procesoarele super rapide si optimizate, M1 Pro si M1 Max, mai eficiente care oricare alt model de pana acum. Totodata, ambele notebook-uri ofera spatii imense de stocare, de pana la 8TB si performante audio si video incredibile.

Alaturi de aceste doua modele MacBook, in magazinul Quickmobile mai putem gasi tot in exclusivitate si noua generatie de casti wireless Apple AirPods 3. Ca si dispozitivele mai sus mentionate, si aceste noi modele de casti aduc diverse imbunatatiri in ceea ce priveste performanta mai ales dar si designul. 

Avand posibilitatea de a le conecta la majoritatea dispozitivelor Apple, de la smartwatch-uri si iPod-uri pana la TV-uri si sisteme PC, cu conditia ca acestea sa aiba instalata cea mai noua versiune a sistemului de operare, precum macOS sau iOS. Datorita performantelor lor dar si a tehnologiilor de care dispun, castile sunt perfecte pentru orice tip de activitate am vrea sa facem, de la ceva casual pana la ceva legat de munca, activitati sportive sau relaxare. Compacte si usoare, le putem lua cu noi peste tot, in husa MagSafe care are totodata si rol de spatiu de incarcare, cu o autonomie maxima de pana la 30 de ore.

Cele mai citite articole