Cum sa profitam de beneficiile fructelor de aronia

Fructele de aronia sunt extrem de acre. Cu siguranta nu sunt fructe de padure pe care majoritatea oamenilor doresc sa le manance direct. De obicei, se folosesc indulcitorii pentru a produce un gust bun si o combinatie dulce-acrisoara.

Cel mai bun indulcitor folosit este stevia si nu zaharul. Din punct de vedere al sanatatii, zaharul este dusmanul tau. Stevia este o alternativa naturala la zahar si indulcitorii artificiali. In cazul in doriti sa achizionati produsele din aronia, alegeti pe cel din 100%  fructe sau amestecate cu alte sucuri, cum ar fi sucul de mere, fara zahar adaugat. Folosind stevia ca indulcitor se obtine un produs sanatos care va limita si numarul caloriile.

Fructele de aronia sunt bune pentru sanatatea ta deoarece au mai multi antioxidanti decat oricare alte fructe, sunt o sursa excelenta de vitamina C . De asemenea, are proprietati care pot ajuta cu mentinerii nivelului de colesterol, boli de inima, pietre la rinichi, boli ale gingiilor, sanatatea oaselor, cheaguri de sange, cancere si ulceratii ale stomacului.

Fructele de aronia sunt noile super fructe de padure care castiga in popularitate.

Un beneficiu important al fructelor de aronia, este acela ca acestea protejeaza impotriva bacteriilor care provoaca infectiile vezicii urinare si infectiile tractului urinar. Deoarece au multe beneficii pentru sanatate, includeti-le in dieta dvs. si bucurati-va de numeroasele beneficii ale acestui fruct.

Cele mai citite articole

Produse de fructe aronia de care va puteti bucura:

Suc – Folositi 100% suc de fructe de aronia sau amestecat cu alte sucuri, cum ar fi sucul de mere sau alte fructe. Acesta poate fi obtinut cu usurinta. Daca nu este folosit un storcator, sucul obtinut din fructe complete (cu coaja) va avea putin din astringenta fructului. Folosind o presa de cidru este metoda recomandata pentru a face suc. Fructele trebuie congelate inainte de a face suc, pentru a produce mai mult lichid si pentru a reduce astringenta sucului.  Este nevoie de aproximativ 4 kilograme de fructe pentru a produce 1 litru de suc.

Puteti, de asemenea, procura foarte usor suc de aronia la pret avantajos direct online astfel scapati de producerea lui. Rezultatele unor studii sugereaza sa luati aproximativ 1/4 cana de suc de aronia 100% fara zahar de trei ori pe zi pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale.

Aperitive – fructele de aronia pot fi adaugate in salate, iaurt, cereale sau orice fel de aperitiv.

Jeleu- Faceti jeleu sanatos sau dulceata de fructe de aronia. Din nou, asigurati-va ca indulcitorul folosit este stevia, nu zaharul.

 Produse coapte – Adaugati fructele de aronia proaspete sau congelate in prajituri sau alte produsele coapte de casa. De asemenea, utilizati stevia in loc de zahar, ulei de nuca de cocos sau unt adevarat in loc de margarina.do

Cele mai citite articole