Cum ar trebui sa folosesti corect un brad artificial de Craciun

Cum ar trebui sa folosesti corect un brad artificial de Craciun?

Daca inca mai aspirati ace de pin de pe covor in luna iulie, s-ar putea sa va ganditi sa obtineti un brad de Craciun artificial in acest sezon de sarbatori. Nu va lasa mizerie, nu va trebui sa-l ridicati trei etaje de scari in fiecare an si nu este necesara udarea. De asemenea, puteti personaliza fiecare detaliu, de la culoarea lui pana la varietatea de ace. Nu in ultimul rand, vine cu un avantaj, acesta fiind ca reutilizarea unui brad artificial timp de cel putin cinci ani are un efect mai favorabil asupra mediului decat un brad viu. Esti in cautarea unei alternative pentru bradul de Craciun? Iata ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cumperi un brad artificial de Craciun de la BraziCraciun.net

Locatie

In primul rand, cautati un loc in casa dvs. unde bradul poate fi vazut, de preferinta, din mai multe camere. Asigurati-va ca este la mai mult de 2 metrii de un radiator sau alta sursa de incalzire si ca nu va interfera cu fluxul din camera; un colt este de obicei o optiune buna. Este posibil sa trebuiasca sa mutati temporar niste mobilier din cale pentru a adaposti bradul.

Latime si inaltime

Luati in considerare atat latimea camerei, cat si inaltimea tavanului atunci cand selectati un brad. Brazii vin in multe dimensiuni, de la mai putin de 1 metru pana la mai mult de 4 m. Se recomanda sa cumparati un brad care este cu cel putin 20 cm mai jos decat inaltimea tavanului. Acest lucru va permite un spatiu liber pentru a va asigura ca varful bradului dvs. de Craciun nu va va imbratisa tavanul si va lasa spatiu pentru decoratiunile din varf.

Forma

Cele mai citite articole

Forma unui brad se numeste „profil”, asa cum se vede cand stai in fata lui. Alege un brad cu profil ingust daca nu ai mult spatiu pe podea; veti avea in continuare o multime de crengi pentru a agata ornamente. Daca spatiul nu este o problema, opteaza pentru un profil complet.

Culoare

Desigur, verdele este cea mai populara culoare pentru brazii artificiali, dar exista o multime de alte nuante disponibile pentru dvs. daca doriti sa alegeti ceva mai unic. Ia o decizie indrazneata si opteaza pentru un brad in alb de iarna, auriu sampanie, argintiu sau chiar roz dulce.

Ace

Gradul de realism al unui brad este o mare problema in lumea brazilor artificiali. Brazii cu preturi mai mari arata de parca ar fi fost creati de insasi Mama Natura, cu ace care imita textura, culoarea si densitatea celor reale. Brazii mai putin costisitori au un aspect realist, dar intr-o masura mai mica – de exemplu, unii pot avea ramuri reconfigurate pentru a fi mai acomodati pentru ornamentele suspendate.

Lumini

Ai o multime de optiuni. Alegeti lumini clare, multicolore sau mixte; LED sau incandescent; becuri in diverse forme, cum ar fi sfesnice. In ceea ce priveste cantitatea, regula industriei este sa atarne cel putin 100 de becuri pe o suprafata de 300 cm, deci un brad de 2.4 m ar trebui sa aiba cel putin 800 de lumini, de exemplu. Daca doriti sa renuntati la munca de a monta singur luminile, cumparati un brad pre-aprins – luminile sunt atasate permanent. Daca doriti sa organizati un spectacol de lumini in casa dvs., obtineti LED-uri care isi schimba culoarea in functie de preferinta dvs.

Cele mai citite articole