Varietatea de paturi tapiţate de pe piaţa determina potenţialii cumpărători să se informeze mai bine înainte de a fac o astfel de investiţie. Nu este necesară alegerea patului numai în funcţie de dimensiuni, de preţ sau de aspect, ci sunt importante mult mai multe aspecte, patul să se potrivească cu restul camerei şi să fie într-un stil care îi reprezintă.

Criterii de achiziţie a celui mai bun pat tapiţat

Păturile tapiţate reprezintă simboluri importante ale luxului şi ale bunăstării, fiind puncte de interes importante din dormitor. De aceea, este indicat că oamenii să se asigure că, înainte de a investi într-un astfel de pat, le place, se potriveşte cu restul mobilierului şi cu personalitatea şi cu dorinţele lor.

Pentru a alege cel mai bun pat tapiţat, potenţialii cumpărători trebuie să ia în calcul următoarele criterii:

·  tip/ model – există paturi tapiţate de tip divan, cu o structură foarte simplă, dar şi paturi cu somiera, cu depozitare sau cu platformă, rămâne la latitudinea cumpărătorului ce tip de pat alege;

Cele mai citite articole

·  tapiţerie – acesta este un alt criteriu foarte important de achiziţie. Pe piaţă există paturi tapiţate cu o tapiţerie foarte rezistentă şi uşor de curăţat, iar culoarea aleasă cu siguranţă contează. Modelele de paturi tapiţate cu tapiţerie din piele conferă o notă de eleganță dormitorului, în timp ce paturile tapiţate cu material textil sunt confortabile, călduroase şi permit retapitțarea;

·  dimensiuni – paturile tapiţate se aleg în funcţie de dimensiunile disponibile ale camerei, precum şi de dimensiunile patului şi de numărul şi vârsta utilizatorilor. Pentru adulţi, lungimea trebuie să fie de minim 200 cm, iar lăţimea poate varia între 90 şi 110 cm;

·  producător/ magazin – un pat tapiţat este o investiţie foarte bună, de aceea persoanele care se afla în căutarea unui astfel de produs trebuie să ţină cont şi de producător sau de magazinul de unde îl achiziționează. Cea mai simplă metodă de a alege un pat tapiţat de bună calitate este acela de a apela la un magazin popular în acest sens, atât în mediul online, cât şi în magazinele fizice.

De ce este un pat tapiţat o alegere bună pentru familia ta?

Paturile tapiţate reprezintă alegerea perfectă pentru cei care îşi doresc un plus de eleganță în dormitorul lor. Un model de pat tapiţat bun trebuie să fie rezistent în timp, fie că este vorba despre designul modern sau clasic. Important este că patul tapiţat să fie uşor de curăţat, tapiţeria cu care este îmbrăcată tăblia patului să nu fie foarte pretenţioasă, ci să se folosească doar o cârpă moale şi apă.

Cert este că patul tapiţat va da o estetică deosebită dormitorului şi că potenţialii cumpărători nu sunt limitaţi la un anumit model, existând pe piaţa numeroase modele în acest sens, complet funcţionale, cu elemente uşoare şi practice şi spaţii de depozitare.

Cele mai citite articole