Pierderea kilogramelor în plus este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane de toate vârstele şi de ambele sexe. Cele mai afectate de kilogramele în plus sunt femeile care vor mereu să arate perfect şi să scape de grăsimea corporală rapid şi fără efort. 

Persoanele care s-au confruntat mult timp cu această problemă ştiu că metodele moderne sunt cele mai eficiente şi că eliminarea surplusului de grăsime se poate face prin folosirea de dispozitive medicale ce folosesc criolipoliza. Astfel, colăceii de pe abdomen, grăsimea de pe şolduri, coapse şi braţe, bărbia dublă şi fundul mare pot fi eliminate. Remodelarea corporală cu ajutorul criolipolizei, una din inovaţiile secolului XXI este de succes şi aduce numeroase avantaje.

Ce avantaje aduce criopoliza?

Criolipoliza este o metodă modernă, mult mai eficientă decât liposucţia, soluţia perfectă pentru a elimina rapid surplusul de grăsime depus pe genunchi, abdomen sau coapse. Procedura de liposucţie nu numai că necesită timp îndelung de recuperare, ci este şi foarte costisitoare. Din acest motiv, criopoliza prinde din ce în ce mai mult teren şi înlocuieşte dietele drastice, zecile de ore petrecute în sală de sport şi stresul.

Criolipoliza efectuată în centrele specializate cu aparate de calitate, moderne şi eficiente aduce următoarele avantaje:

  • eliminarea kilogramelor în plus rapid şi fără mult efort;
  • eliminarea necesităţii anesteziei şi inciziilor;
  • eliminarea necesităţii înfometării sau pierderii timpului preţios în sala de sport;
  • menţinerea efectelor mult timp după tratament;
  • eliminarea necesităţii recuperării.

Cele mai citite articole

Criolipoliza se adresează persoanelor ce au grăsime pe suprafeţe mari de pe abdomen, fese, şolduri, spate, dar şi pe interiorul braţelor, gât, interiorul coapselor şi pe zona de deasupra genunchilor.

Ce presupune o şedinţă de criopoliza şi ce rezultate se obţin?

Şedinţele de criopoliza durează câteva zeci de minute, timp în care pacientul său pacienta nu va simţi niciun fel de durere sau disconfort. Astfel, în timpul unei şedinţe de criopoliza se pot pierde câţiva cm de grăsime în zona tratată, înregistrându-se o scădere de până la 22% a ţesutului adipos în zona în care este pus aplicatorul.

De asemenea, după ședința de criopoliza, rezultatele se menţin chiar 12 luni după aplicare, iar efectele au loc în timp. Surplusul de grăsime persistent din zonele în care se elimină foarte greu se va elimina rapid, fără cure drastice care nu numai că le destabilizează organismul, ci duce la îngrăşare bruscă. 

În cazul criolipolizei nu există contraindicații, cu excepţia sarcinii şi a problemelor grave de sănătate. Costurile nu sunt foarte mici, dar rezultatele merită efortul financiar depus. Din păcate, această metodă nu se adresează persoanelor care suferă de obezitate severă, ci doar celor care au nevoie să scape de depozite de grăsime localizate pe care dietele echilibrate şi mişcarea nu le îndepărtează. 

Cele mai citite articole