Agenția de turism Air Tour Travel oferă clienţilor charter autocar pentru un circuit în Bulgaria pe traseul Deva – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Vâlcea – Piteşti – Bucureşti – Ruse- Balchik- Albena- Nisipurile de aur – Constantin si Elena – Varna – Byala – Obzor- Sveti Vlas – Elenite – Sunny Beach- Nessebar si retur, cu locuri de vizitat și activități care se vor desfășura în cadrul circuitului turistic, care include cazare și mese.Sunny Beacheste cea mai întinsă stațiune de pe teritoriul litoralului bulgăresc, plaja acesteia măsurând 8 kilometri lungime și circa 50 de metri lățime. Sunny Beach este amplasată la aproximativ 30 kilometri Nord de Burgas și 88 kilometri Sud de Varna, în apropiere de Nessebar. Plaja este plasată într-un mic golfuleț natural de o frumusețe unică, fiind înconjurată de culmile Munților Balcani. Bulgarii au ales să promoveze stațiunea sub o denumire englezească, Sunny Beach, care înseamnă plajă însorită.

De ce să alegi un sejur Sunny Beach?

Cele mai citite articole

Sezonul estival începe în luna mai și se încheie în luna octombrie, însă perioada preferată în care turiștii care aleg să-și petreacă un sejur Sunny Beach începe la jumătatea lunii iunie, încheindu-se la sfârșitul lunii septembrie. Temperatura aerului este cuprinsă între 25 și 35 de grade Celsius, iar cea a apei variază între 20 și 25 de grade Celsius. Sunny Beach se bucură de circa 300 de zile însorite pe an, chiar mai multe decât Miami Beach, Florida sau Monaco. Pe teritoriul stațiunii, plaja se contopește cu muntele, iar marea este liniștită, lipsită de maree. Malul mării este curat, unele plante de pe litoral fiind incluse înCartea Roșie a Bulgariei, care cuprinde diferite tipuri de organisme pe cale de dispariție. Plaja este foarte bine amenajată, dispunând de umbreluțe și șezlonguri. Începând cu anul 1996 se bucură de distincția Blue Flag,ca dovadă a calității condițiilor și serviciilor oferite. De asemenea, vei întâlni o multitudine de piscine construite, deoarece plaja devine uneori neîncăpătoare.

Stațiunea prezintă și numeroase parcuri interioare perfecte pentru recreere și plimbări în zilele toride. Plaja Stațiunii Sunny Beach se evidențiază datorită dunelor de nisip fin ce se întâlnesc în special în partea de Sud, aici cei mici putându-se distra și construi castele de nisip sau tot felul de alte construcții. Sunny Beach însumează peste 150 de restaurante, iar dorințele culinare cu siguranță nu îți vor rămâne nesatisfăcute. Unele dintre cele mai renumite restaurante sunt: Rousska Troika, Fregatata, Hanska Shatra, Oasis, Buchvata, Vyaturna, Chouchoura. Există și restaurante special dedicate copiilor, cu tematică bazată pe desene animate, dinozauri sau mașini, care sigur vor fi o încântare pentru cei mici. Iubitorii de distracție se pot bucura de baruri sau cluburi cu specific olandez, irlandez sau german. Poți alege un sejur Sunny Beach, mai ales dacă ai copii, deoarece,  multe dintre hoteluri pun la dispoziția turiștilor creșe sau cluburi pentru copii.

Cele mai citite articole