Exista o multime de oameni care cred ca dintii falsi sunt mai buni decat cei naturali. Cu toate acestea, adevarul este exact opusul. Dintii naturali fac parte dintr-o retea complexa de oase, tesuturi si nervi. Partile care formeaza aceasta retea pot provoca, in anumite situatii, probleme cum ar fi inflamatia, durerea.

Totusi, solutia ideala pentru sanatatea orala este mentinerea pe cat posibil a structurii dentare naturale, pentru ca nicio solutie nu este la fel de buna ca cea a conservarii dintilor naturali.

Conservarea dintelui natural ar trebui sa fie prima alegere pentru a obtine cele mai bune rezultate estetice si de sanatate. Dental Elite este cabinetul in care fiecare medic se straduieste sa conserve dintii cat mai bine.

Conservarea dintilor naturali

Conservarea structurii dentare naturale ofera un confort sporit. Restaurarile, cum ar fi protezele dentare, puntile si coroanele, pot face ca pacientii sa ajunga inclusiv la chirurgie. De asemenea, se poate suferi de deplasarea protezelor, se pot aplica adezivi cu gust neplacut sau poate aparea un disconfort asociat dintilor falsi.

Cele mai citite articole

Structura dentara naturala ofera mai multe optiuni din punct de vedere al hranirii. Cand dintii naturali sunt pastrati, se poate mentine puterea normala a muscaturii, astfel incat sa se poata continua cu consumul alimentelor preferate. Pe de alta parte, este posibil ca protezele sa nu poata rezista la anumite gustari, carne, fructe si legume.

Conservarea structurii naturale a dintilor este accesibila. Desi sunt necesare, restaurarile pot fi destul de scumpe si, prin urmare, sunt considerate o investitie importanta. Atunci cand se trece la o proteza sau o coroana, va trebui sa se tina cont de costurile de intretinere, precum si de planurile de inlocuire si restaurare pentru viitor.

Conservarea structurii dentare naturale ofera un aspect frumos. Materialele de restaurare sunt acum capabile sa aproximeze sau sa imite aspectul dintelui natural in cea mai apropiata marja posibila. In ciuda acestui fapt, nimic nu inlocuieste aspectul smaltului real.

Prin urmare, atunci cand este posibil, dintii naturali ar trebui sa fie cat mai bine conservati astfel incat sa reziste pe termen lung si sa nu necesite extractii.

Cele mai citite articole