Dintii nostri sunt o parte foarte importanta a corpului nostru si exista multe lucruri diferite care  pot merge prost. Exista o multime de modalitati prin care dintii pot deveni taiati sau rusi in locul in care cad. Cand cineva pierde un dinte sau trebuie inlocuit, avem multe optiuni din care sa alegem, cum ar fi o placa sau proteza dentara.

O alta optiune, mult mai estetica, pe care o aleg multi oameni, este implantul dentar

Ce sunt implanturile dentare?

Un implant dentar este format din dinti artificiali pe care ii puteti folosi ca mod de inlocuire a unui dinte care a cazut sau a devenit decadent pana la punctul de inlocuire. Nu va afecta marginile dintilor si puteti inlocui cat de multi dinti doriti cu aceste implanturi.

Multi oameni considera ca dintele nu va arata suficient de natural, asa ca nici nu incearca sa obtina implanturile. Adevarul este ca aceste implanturi par a fi foarte naturale si nimeni nu va putea vedea ca dintele nu este real. Dupa o vreme s-ar putea nici sa va mai amintiti ca ati pierdut un dinte!

Cateva avantaje ale implanturilor dentare

Implanturile sunt foarte usor de intretinut.

Nu trebuie sa-ti irosesti timp zilnic, scotand si punand la loc, asa cum trebuie sa faci cu proteze. Doar il tratezi asa cum ai face orice alt dinte care iti este in gura.

Cele mai citite articole

Nu este o procedura lunga.

Nu este nevoie de foarte mult timp pentru a le pune. Cand puneti un implant dentar, nu trebuie sa petreceti mult timp la cabinet. Totul se rezolva in aceeasi zi.

Recuperare scurta.

Nu este nevoie de mult timp pentru a va recupera dupa ce ati introdus un implant dentar. Veti resimti ceva durere pentru o perioada scurta de timp, dar aceasta nu va dura foarte mult timp si durerea va fi mai putin observabila daca luati un calmant.

Implanturile rezista.

Poate credeti ca dintele va trebui inlocuit dupa o de timp, doar ca, in realitate, un implant dentar va dura multe decenii!

Te vei simti mai bine cu privire la zambetul tau.

Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje in urma unui implant. Te vei simti mult mai bine cu privire la felul in care arata dintii tai. Vei dori sa zambesti si sa razi mai mult pentru a arata cat de grozav te simti.

Cele mai citite articole